Tuesday, August 23, 2011

Dua ‘penyerang import’ Kelantan dapat pujian


KEHADIRAN dua penyerang dari Pahang yang dipinjamkan kepada Kelantan, Azamuddin Mohd Akil dan R Surendran dilihat cepat menyesuaikan diri ketika bergandingan dengan penyerang utama pasukan, Norshahrul Idlan Talaha.

Malah, perkara itu diakui sendiri Norshahrul yang gembira dengan kehadiran dua penyerang berkenaan bagi membantu memantapkan posisi penyerang untuk menghadapi kempen Piala Malaysia yang bermula pada 6 September ini. “Saya akui Azamuddin dan Surendran banyak membantu memantapkan posisi penyerang dan saya gembira kerana dapat bergandingan dengan mereka bagi menggalas cabaran dalam saingan Piala Malaysia. “Saya harap gandingan bersama mereka dapat memantapkan posisi penyerang, terutama dalam menghadapi saingan Piala Malaysia nanti,” katanya. ketika ditemui sewaktu sesi latihan di Stadium Sultan Muhammad IV, Kota Bharu, malam kelmarin.

Norshahrul berkata, kombinasi barisan pemain Kelantan serta kehadiran Azamuddin dan Surendran dapat memantapkan lagi kekuatan mereka dalam usaha mempertahankan gelaran juara Piala Malaysia.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...